Balanseringseffekt på hudtonen och lämnar hy med ett fräschare och mer strålande och vackert utseende.

SKIN REFINING SERUM

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på digg
Dela på email
Dela på telegram

30 ml
Åldrande av huden återspeglas också i en ojämn hudton. Det mycket effektiva, silkeslena serumet har en balanserande effekt på hudtonen och lämnar huden med ett fräschare och mer strålande och vackert utseende. En innovativt extra ingrediens extrakt från Evodia ruteacarpa stimulerar hudens mikrocirkulation, minskar stora porer och ger en jämnare och strålande hud. En speciell peptid stimulerar den naturliga syntesen av melanin i huden och bidrar därmed till en mer enhetlig hudpigmentering. Den beprövade och aktiva ingrediensen Regestril ™ motverkar linjer och rynkor. Dessutom förbättrar speciella pigment huden för en jämnare look – för en strålande vacker hud.

Relaterade produkter