Syftar till att förstärka och dra åt halsen och dékolltage genom att använda aktiva ingredienser av hög kvalitet.
70 ml Denna särskilt värdefulla kräm är fri från silikonoljor, parabener och PEG: er och syftar till att förstärka och dra åt huden runt halsen och dekolletage genom att använda aktiva ingredienser av hög kvalitet. Denna effekt förstärks av extraktet från mirakelträdet Commiphora mukul. Fettcellerna under hudskiktet ökar lätt i volym på halsen, dekolltage och praktiskt taget plumpas upp genom denna aktiva ingrediens. Detta gör att huden slätas ut från insidan, vilket minskar rynkor. NECK & DECOLLETE LIFTING CREAM utnyttjar denna effekt. Berikad med den berömda Stri-PeXan-aktiva ingrediensen Regestril ™ med sina förstärkande egenskaper och ytterligare speciella peptider, för en betydande förbättring av hudfuktigheten, hudens elasticitet och hudtonen.

Relaterade produkter