Ett koncentrerat serum med ett högt aloeinnehåll och en unik kräm med aloe vera barbadensis för alla hudtyper.

SKIN NATURAL POWER SET

Kräm 3 ml

Ampull 3x 2 ml

EN KÄLLA FÖR ENERGI! Aloe är en en växt som kan överleva under mycket svåra miljöförhållanden utan vattenkälla, dessutom utsatt för hög temperatur och solljus. Den aktiva ingrediensen Aloe Vera Barbadensis kommer från aloe vera-växten, vars helande verkan redan erkändes för 5000 år sedan. Aloe Veras positiva effekter på hälsan har redan diskuterats i antika Egypten, Kina och Indien. Aloeextraktens mycket värdefulla förmåga att tränga in i de djupare skikten i huden gör att produkter tillverkade på basis av aloe också används i kosmetika. Aloe Vera är en del av hudvård för människor i alla åldrar med olika hudbehov.

Effekt :

Skin Natural Ampull :

Ett koncentrerat serum med ett högt aloeinnehåll som inte bara fyller på fuktbrister utan också lindrar irritationer.

Skin Natural Kräm :

Som en unik kräm med aloe vera barbadensis för alla hudtyper. Värdefulla och mycket koncentrerade aktiva ämnen som aloextrakt lugnar och fuktar huden intensivt. Krämen är också lämplig för känslig och irriterad hud, eftersom den bekämpar rodnad. Kollagen stödjer dessutom förnyelsen av hudceller, vilket ger vitalitet och ungdomligt utseende

ANVÄNDNING

Kräm 3ml:

Applicera på rengjord hud morgon och kväll.

AMPULL 3x2ml:

Applicera i ansiktet, halsen och dekolletage på morgonen och kvällen efter rengöring, massera in och klappa in och lägg därefter din hudkräm. Undvik ögonområdet.

INNEHÅLL

Aloe Vera Cream

AQUA / VATTEN / EAU, isononyl isononanoat, glycerin, polyglyceryl-3 metylglukos-distearat, cetearylalkohol, propandiol, Aloe barbadensis leaf juice, etylhexylmetoxicinnamat, stearinsyra , trietanolamin, akrylater / C10-30 alkylakrylat tvärpolymer , butylmetoxidibensoylmetan, DOFT (PARFUM ), LAURETH-3, HYDROXYETYLCELLULOSE, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER, BUTYLEN GLYCOL, ACACIA SEYAL GUM EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, BENZYL ALKOHOL, BENSYZID TOKOFERYLACETAT

Power Concentrate

AQUA / VATTEN / EAU, Aloe barbadensis leaf juice, polyglyceryl-4 kaprat, glycerin, fenoxietanol, natriumhyaluronat, bensoesyra, FRAGRANCE (PARFUM), dehydroättiksyra, natriumhydroxid, bensofenon-4, tetranatrium , glutamat diacetat, etylhexylglycerin, natriumsulfat , CI 19140 (FD&C Yellow No.5), CI 42090 (FD&C Blue No.1), NATRIUMKLORID

Relaterade produkter