Det syftar till att förfina ansiktet och minska rynkor och fina linjer.

6 ml
STRI-PEXAN Daily Power Concentrate erbjuder huden ett vitaliserande energiförbättrande,rosigt, friskt och yngre utseende. Den högkvalitativa aktiva ingredienskombinationen med Registril ™ och Euglena gracilis-extrakt aktiverar blodcirkulationen och syftar till att jämna ut huden och stimulera hudens cellmetabolism.
Applicera några droppar koncentrat på rengjort ansikte, hals varje morgon och massera försiktigt. Applicera sedan din dagkräm. För att öka intensiteten av anti-rynkverkan rekommenderas det att använda koncentratet i kombination med Intensivecream från Stri-PeXan-linjen.
VIKTIGT: Stri-PeXan Daily Concentrate kan ge dig en känsla av stickningar och värme samt bidra till lite rodnad i huden, som försvinner efter kort tid. Undvik att få i ögonen och ej alltför nära inpå ögonområdet (ögonlockskanter).

Relaterade produkter