En droppe räcker för bortskämd upplevelse av ansikte och nacke.

INCA GOLD ELIXIR

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på digg
Dela på email
Dela på telegram

15 ml

Värdefull och helt naturlig oljeelixir med Amaranthus caudatus, Inca jordnötsolja, acai-fruktolja, aprikoskärnolja, söt mandelolja och sesamolja för alla hudtyper (inklusive känslig) – stjärnan i KIWICHA-serien! En speciell hudvårdsprodukt för krävande hud, helt anpassad till dess behov. Läker uttorkad, torr, känslig hud vars skyddsbarriärer har försämrats. Torrhet, rynkor, förlust av elasticitet och kontur minskar. Antioxidant, regenererande och förstärkande och ger friskhet och jämnar ut huden och förbättrar dess utseende och densitet.
En droppe räcker för bortskämd upplevelse av ansikte och nacke.

Relaterade produkter