Skummig krämig konsistens, för mild rengöring för alla hudtyper, börjar hudvårdens ritual och förbereder det för kommande hudvård.

CLEANSING CREAM MOUSSE

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på digg
Dela på email
Dela på telegram

100 ml
Skummig krämig konsistens, för mild rengöring för alla hudtyper, börjar hudvårdens ritual och förbereder det för kommande hudvård. Makeuprester och andra föroreningar avlägsnas snabbt och noggrant. Huden kan andas, är perfekt ren och tack vare innehållet i vit lotus. Grunden för denna innovativa hudvårds serie är cellundersökningen av telomeras (cellkärnens enzym) – ofta benämnt ungdomens enzym. Det unika aktiva ingredienskomplexet TCR3-PLUS kan förlänga cellernas livslängd och därmed säkerställa ett ungdomligt utseende på huden.

Relaterade produkter