Till och med en daglig applicering på fem minuter har en vitaliserande, avslappnande och cirkulationsfrämjande effekt.

JONISK KROPPSMASSAGEBORSTE
En unik borste för daglig vård av hela kroppshuden stöder välbefinnande i både de fysiska och andliga sfärerna, vilket ger en energisk, vitaliserande massage. En 5-minuters massage dagligen har en avslappnande, lugnande effekt, förbättrar försvarsmekanismerna och stimulerar också blodcirkulationen. Borsten handtag är i bokträ , medan borsten kombinerar brons (tennkopparlegering) med hästhår, vilket ger effekten av att försiktigt stimulera blod och lymfmikrocirkulation. Tack vare denna kombination tas döda hudceller bort vid borstning, och borsten producerar effektivt anjoner, tack vare bronsens molekylstruktur. Positiva joner begränsar energiförsörjningen från utsidan, så det är viktigt att energinivån jämnas ut genom bildning av negativa laddningsjoner (anjoner). Bara 5 minuter borstning om dagen, det slappnar av, vitaliserar och stärker immunförsvaret. Huden blir bättre försedd med blod och näras och samtidigt slät och fast.
Användning: Massera hela kroppshuden med Ionic Brush dagligen. Det är viktigt att utföra förfarandet regelbundet. Trycket bör anpassas till den individuella känslan. Rengöring av borsten: Borsta borsten upprepade gånger och skaka den joniska borsten efter varje användning.

Relaterade produkter