Känsligt mjukare och fastare hudstruktur.

FIRMING LOTION

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på digg
Dela på email
Dela på telegram

200 ml

Ett intensivt lotion för hela hela kroppen. Den innehåller ett nytt komplex av aktiva substanser KLAPP FitShape, som ger en känsla av jämnhet, stramar huden. Det förbättrar hudens elasticitet och spänningar (tack vare innehållet i Ocean Gold® – havssaltekstrakt och alger och urea extrakt). FitShape-komplexet är en kombination av koffein och Synephrine, erhållen från bitter apelsiner. Den hjälper till att minska kroppsfett och förbättrar hudens elasticitet. Det har ett liposomtransportsystem, vilket leder till bättre penetration i hudlagren. Applicering av kräm på morgonen och kvällen jämnar ut huden, gör den mer fast och hudens täthet förbättras.

Relaterade produkter