De påskyndar impulsen från den föryngrande celldelningen.

CARE CREAM

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på digg
Dela på email
Dela på telegram

30 ml
En nattkräm baserad på fruktsyror med en rengöringseffekt, utformad för hud med pigmenteringar, livlös, trött hud, fina linjer och rynkor. Speciella vårdkomponenter fungerar direkt i de drabbade områdena. Innehållet av äppelsyra, vinsyra, citronsyra, mjölksyra och glykolsyra exfolierar keratiniserad epidermis, rynkor och små linjer reduceras och missfärgningar ljusas upp. Vitaminerna A och E som ingår påskyndar impulsen för celldelning, som föryngrar huden, minskar pigmentfläckar och ökar mängden fukt. Huden ökar sin elasticitet genom tillförsel av energi till elastin- och kollagenätverket.. Huden blir strålande och fräsch.

Relaterade produkter