ASA PEEL® av KLAPP har förklarat att bekämpa trött och tråkig hud.

200 ml + 30 ml + 30 ml
ASA PEEL® av KLAPP bekämpar trött och livlös hud. De anpassade HOME CURE PACK-produkterna hanterar problemet precis vid källan. Med REFINING GEL, CREAM FASE I och CREAM PASE II känner du att din hud reagerar och blir av med döda hudceller. ASA PEEL® HOME CURE PACK ger vägen till ny, ungdomlig hud. Hudens förmåga att regenerera sig själv och ta upp näringsämnen.
Döda hudceller exfolieras, huden blir tunnare och hudporerna rengörs. Basalskiktet i huden stimuleras till att producera nya celler för rekonstruktion. Under behandlingen kan huden kännas spänd, torr och fjälla. Detta är rätt reaktion på grund av att de hornlagrets celler har peelats bort. På detta sätt öppnas vägen för slät hud och nya celler som gör att den blir mjuk och får ett strålande utseende.

Relaterade produkter