Märkbar föryngring av ditt utseende.

70 ml
Mirakelvapnet för en yngre, mjukare hud och en ny ungdomlig livlighet genom drastisk minskning av rynkor.
Den noggrant utvalda sammansättningen av aktiva ämnen i denna kräm stärker och jämnar ut alla typer av mogen hud (använd inte för vaskulär och känslig hud). Krämen minskar intensivt rynkor, stimulerar omvandlingen och regenereringen av huden och förbättrar dess blodcirkulation. Innehållet utav REGESTRIL®, extrakt av gudomligt gräs, gröna bönor och alger ger huden ett strålande utseende och rynkor och fåror reduceras. Daglig användning av Stri-PeXan Inetensive cream ger effekten av synlig föryngring av huden. Den något uppvärmande effekten av ämnena i krämen stimulerar cellmetabolismen, blodcirkulationen och hudförnyelse.

Relaterade produkter