En lyxig, rik handkräm med högkvalitativa ingredienser för mjuka, smidiga och ungdomsläta händer.

75 ml

En lyxig, rik handkräm med högkvalitativa ingredienser för mjuka, smidiga och ungdomsläta händer. Mycket effektiva aktiva ingredienser som aloe vera, hyaluronsyra, urea, sheasmör samt jojoba och olivolja ger näring till de mest krävande, stressade, torra och narriga händernaREPAGEN® EXCLUSIVE
HAND CARE HOME TREATMENT
KLAPP Cosmetics Repagen Exklusiv Hand Care Home Kit
är en effektiv anti-aging handvård för smidig-vackra händer. Den innehåller:
* Klapp Cosmetics Overnight Handmask
* Hand Moisture Fluid
* 1 par bomulls handskar.
Klapp Repagen Exclusive Overnight Hand Mask med bioteknologiska aktiva ingredienser är avsedd att stärka hudens eget försvarssystem och lugna irriterad, irriterad hud, motverka för tidigt åldrande av huden och förbättra hudens struktur.
Låt gärna handmasken verka under natten.

Relaterade produkter