Tränger in i djupare hudlager och återfuktar.

FACIAL SERUM

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på digg
Dela på email
Dela på telegram

40 ml

Ett lyxigt högkoncentrerat serum med en gelkonsistens, avsedd för normal och mogen hud som kräver hydrering, tränger in i de djupare skikten på huden på grund av dess låga molekylvikt. Det stöder hudens elasticitet och minskar rynkor och fina linjer, vilket gör att huden blir slät och strålande. Tack vare innehållet av aktiva växtämnen (körsbärsblommaxtrakt, surt körsbärsextrakt), låg- och högmolekylär hyaluronsyra och silkeproteiner ökar det hudens elasticitet, ger cellskydd och vitalisering. Huden ser mer balanserad och strålande ut.
Håller huden i ett normalt fysiologiskt tillstånd och i en naturlig balans. Den gör huden underbart mjuk och smidig som sammet och bildar ett skyddande lager.

Relaterade produkter