För lyft och elasticitet

2 x 200 ml

En ny hudkänsla erbjuds av Shape Box från REPAGEN® BODY-serien. Kombinationen av AHA Body Exfoliator och Firming Lotion ger ett fastare utseende till slapp hud. Värdefulla ingredienser ger mycket fukt för en jämn hudkänsla.
FIRMING LOTION 200 ml
Extremt effektiv uppstrammande lotion med det senaste komplexet av aktiva substanser som ger huden på hela kroppen en lyftande effekt! Det förskönar, jämnar huden.
AHA EXFOLIATOR 200 ml
“Kroppssyror” som fungerar när du sover! De löser upp döda epidermalceller, minskar symtomen på Keratosis pilaris eller parietal keratos i armar, lår och skinkor och aktiverar celldelning. De minskar ojämn pigmentering, har visat effektivitet i att förena hudton på handens ryggyta. Tack vare det rika innehållet av aktiva substanser (sheasmör, allantoin, vitamin A, papayafruktekstrakt, kvitten frön och chlorella vulgaris samt solrosolja, vita lupinproteiner), fuktar de djupt, ger näring, förbättrar hudens elasticitet och absorberar senare applicerade preparat.

Relaterade produkter