BETA GLUCAN

HUDVÅRD | KÄNSLIG HUD

Inom kosmetikaområdet ökar antalet personer som reagerar på vissa produkter eller ingredienser. Det är därför KLAPP utvecklade BETA GLUCAN-serien.
Beta Glucan aktiverar de viktigaste immuncellerna i vår kropp – makrofager. Styrkan i vårt försvarssystem är direkt beroende av makrofagernas prestanda. Produkterna i BETA GLUCAN-serien är fria från parfymer och färgämnen, varken innehåller de kemiska emulgeringsmedel eller vanliga kemiska konserveringsmedel. Därför är produkterna i serien lämpliga för alla hudtyper och kan särskilt rekommenderas för problemhud och hud som är utsatta för reaktioner och allergier.
24-timmars kräm för daglig vård utan konserveringsmedel, kemiska emulgeringsmedel, färgämnen och dofter. Denna lätta emulsion tar intensivt hand om alla hudtyper, särskilt problematisk och allergisk benad hud samt hud som är överkänslig för yttre faktorer. Oparfumerad, fri från pigment och emulgatorer och är ett preparat som tolereras mycket väl av alla hudtyper. Beta Glucan stöder immunförfarandena, skyddar mot kontakt med ett allergen, har också en positiv effekt på kollagensyntesen. På grund av förekomsten av squalene förbättras hudens absorption av vitaminer och hydratiseringsgraden. Aloe-extrakt bidrar till enzymer, vitaminer, polysackarider och aminosyror ska fungera korrekt i huden. De stimulerar celltillväxt och stödjer således regenereringsprocessen. Aloe är en naturlig solskyddsmedel, tack vare vilken den skyddar huden mot de destruktiva effekterna av UV-strålning.