Perfekt för vård av alla hudtyper som kräver förnyelse. Krämen penetrerar snabbt djupt in i överhuden och tripeptider och hexapeptider stödjer hudmetabolismen och förhindrar

NECK & DÉCOLLETÉ CARE CREAM

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på digg
Dela på email
Dela på telegram

50 ml
Utslätande och åtstramande kräm för hals, decolletage, med TCR3-PLUS-innehåll. Perfekt för vård av alla hudtyper som kräver förnyelse. Krämen penetrerar snabbt djupt in i överhuden och tripeptider och hexapeptider stödjer hudmetabolismen och förhindrar rynkor. Grunden för denna innovativa hudvårds serie är cellundersökningen av telomeras (cellkärnens enzym) – ofta benämnt ungdomens enzym. Det unika aktiva ingredienskomplexet TCR3-PLUS kan förlänga cellernas livslängd och därmed säkerställa ett ungdomligt utseende på huden.

Relaterade produkter