Intensiv fuktgivande – varaktig åtdragning och uppstramning.

50 ml + 50 ml

HYALURONIC DAY & NIGHT CREAM 50ml
Intensivt fuktgivande dag och nattkräm som rekommenderas för alla hudtyper som kräver djup hydrering (inklusive fet hud). Trippelaktiva hyaluronsyra komplex verkar i ett intelligent flerstegssystem och når alla nivåer de olika skikten i överhuden.
Krämen återfuktar huden på flera plan utan att lämna en fet film på hudens yta. Kräm med hyaluronsyra (i liposomkapslar) ökar hudens hydratisering med 40%. Användningen av detta preparat bygger upp hydrolipidbarriären hos överhuden och kompletterar fuktbrister.
Druvfröolja, rik på antioxidanter, samt jojobaolja och squalane kompletterar denna aktiva ingredienskomposition. Huden ser jämnare ut, fylligare och fastare.
HYALURONIC DAY & NIGHT SERUM 50 ml
Ett plumpande, utjämnande och åtstramande hudvårdserum med trippelaktiva hyaluronsyra komplexet och den uppstramande aktiva ingrediensen Quicklift ™, fyller på hudens egna fuktdepåer genom ett inteligent flerstegssystem.
Den osynliga, åtstramningsmatrisen som finns i Quicklift ™ absorberas snabbt av huden och lämnar den med en omedelbar och varaktig åtstramande och uppstramande effekt.
Serumet absorberas snabbt in i huden och lämnar en långvarig effekt utav uppstamning och hydrering.

Relaterade produkter