Perfekt för lätt fet, känslig hud.

RADICAL MOIST COMPLEX GEL

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på digg
Dela på email
Dela på telegram

50 ml

En rik emulsion i en gel med mjölkaktig konsistens som ger en synlig känsla av hydrering, rekommenderas för känslig och problematisk hud. Biotekniska aktiva ämnen stärker immunsystemet (växtpeptider, enzymer), lugnar irriterad hud och förhindrar dess för tidiga åldrande. Produkten återställer den naturliga balansen mellan vatten och lipider och håller överhuden elastisk, behagligt fräsch och avslappnad. På grund av rikedomen hos naturliga oljor (jojobaolja, majsolja och avokadoolja) kan detta preparat användas som en tilläggsprodukt vid den dagliga hudvården. Det har också en lugnande effekt, så det kan också användas utav män (lugnar irritation orsakad av rakning).

Relaterade produkter