Intensiv fuktgivande dag- och nattkräm.

DAY & NIGHT CREAM

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på digg
Dela på email
Dela på telegram

50 ml

Intensivt fuktgivande dag och nattkräm som rekommenderas för alla hudtyper som kräver djup hydrering (inklusive fet hud). Trippelaktiva hyaluronsyra komplex verkar i ett intelligent flerstegssystem och når alla nivåer de olika skikten i överhuden.
Krämen återfuktar huden på flera plan utan att lämna en fet film på hudens yta. Kräm med hyaluronsyra (i liposomkapslar) ökar hudens hydratisering med 40%. Användningen av detta preparat bygger upp hydrolipidbarriären hos överhuden och kompletterar fuktbrister.
Druvfröolja, rik på antioxidanter, samt jojobaolja och squalane kompletterar denna aktiva ingredienskomposition. Huden ser jämnare ut, fylligare och fastare.

Relaterade produkter