En mild rengöringsmousse kombinerar rengöring och toning i en produkt.

100 ml
En mild rengöringsmousse kombinerar rengöring och toning i en produkt. Tack vare tensid-systemet rengör den djupt huden utan att störa hudens naturliga pH. Lämplig även för huden runt ögonen. Kungligt druvaxtrakt innehåller många mer värdefulla substanser än andra sorter. Dessutom ger villkoren för dess odling den maximala koncentrationen av dessa ingredienser, oklanderlig smak och effektiv användning av den kungliga druvsorten för kosmetiska ändamål. Tack vare PCO-flavonoider och oligomerer utförs en antioxidanteffekt, tanniner stärker och stramar huden, glukos laddar cellerna med vital energi och polysackchaiderna som utgör de kungliga druvorna återställer och fixerar den skyddande barriären mot överhuden.

Relaterade produkter