För att stärka immunförsvaret och lugna stressad, irriterad hud.

ANTI-STRESS CREAM PACK

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på digg
Dela på email
Dela på telegram

50 ml

En lugnande mask för torr, fuktfattig och mycket känslig hud. Aktiverar och stöder regenerering av överhuden, ger optimal hjälp för irriterad hud, förfinad till minsta detalj när det gäller bioteknologisk sammansättning. Redan efter den första användningen stöds skyddssystemet i huden och irriterad hud lugnar ner sig.
Den extremt rika sammansättningen av masken (jojobaolja, majsolja, sesamolja, panthenol, sojabönolja, sheasmör, vitamin E, växtpeptider och rotanii rot extrakt) bidrar att användningen av masken stärker skyddsbarriären, lugnar irritationer, fuktar och förhindrar för tidig åldrande av epidermalskiktet. Förbättrar synligt strukturen och återställer förlorad energi.

Relaterade produkter