Idealisk för kunder som föredrar produkter med högre lipidinnehåll. Den 24 timmar kollagenkremen ger dig en känsla av lyx på din hud.

50ml

Dag- och nattkräm med en lätt konsistens för att ta hand om mogen hud (tolereras väl av fet och oren hud med). Det höga innehållet av marint kollagen gör huden blir mer mjuk och sammetslen, dess hydratisering, fasthet och elasticitet ökar. En annan viktig komponent i krämen är sojabönolja, som innehåller fettsyror, inklusive värdefulla EFA, vitamin E och lecitin. E-vitamin (ungdomens vitamin) garanterar huden ett ungt och friskt utseende, medan lecitin tillsammans med NNKT-syror stödjer lipidbarriären. Tack vare detta hydratiseras och oljas huden ordentligt, men skyddas också mot de skadliga effekterna av den yttre miljön. De andra ingredienserna i krämen är mjukgörare som ansvarar för att återuppbygga fuktreserverna i huden och skydda den mot fuktförlust. De två viktigaste av dem är UNDECANE och TRIDECANE. Dessa två ingredienser återfettar verkligen huden, men tack vare det faktum att de avdunstar från ytan ger de inte en känsla av en fet film på huden.

Relaterade produkter