Stöd “trampolin-effekten” av en elastisk hud.

NIGHT CREAM

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på digg
Dela på email
Dela på telegram

50 ml
Kaviar nattkräm för alla hudtyper, särskilt för torr, stressad och regenererande hud. Stimulerar cellmetabolismen och stöder hudens naturliga reparationssystem. Naturliga bio-peptider och styrkan hos kaviar stödjer kampen för smidig och strålande ansiktshud. Genom att extrahera DNA-marin från fiskägg är det involverat i biosyntes av proteiner som är särskilt viktiga för huden (keratin, elastin och kollagen). Mandelolja är rik på vitamin A, B och E och har en lugnande, närande och jämnande effekt. Den absorberas perfekt i de djupare lagren av huden, tack vare vilken den regenererar sina celler och skärper den synligt.

Relaterade produkter