En mask som ger ny vitalitet och fräschhet.

MASK

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på digg
Dela på email
Dela på telegram

50 ml
Masken innehåller kaviar exstrakt, som kompenserar för förlusten av fuktnivån i huden och aktiverar dess reparationsprocesser. Avsedd för av alla hudtyper, särskilt för torr, stressad och regenererande hud. Stimulerar överföringen av energi från kaviar till hudceller för att frigöra deras naturliga regenererande förmåga. Masken ger huden vitalitet och friskhet. Användningen av macadamia mutterolja ger denna hudvård unika effekter. Denna olja är rik på vitamin A och B, fenoler, lecitin, mineraler, omättade fettsyror, oljesyra och palmitinsolja. En mask som ger ny vitalitet och fräschhet och gör huden silkeslen.

Relaterade produkter